Metsästys- tai aseharrastajan resurssipankki

Metsästys- tai aseharrastaja haluaa varmasti syventää tietämystään rakkaasta harrastuksestaan! Olemme koonneet tätä silmällä pitäen muutamia resursseja, jotka hänen kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Nämä resurssit liittyvät niin metsästäjän tai aseharrastajan taloudenpitoon kuin itse harrastukseenkin.

Suomen Metsästäjäliitto

Suomen Metsästäjäliitto on hyvä tietolähde kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Monen metsästäjän mielestä se on jopa kodinomainen paikka, josta saa aina tarvittaessa tukea ja opastusta.

Löydät liiton kotisivuilta esimerkiksi hyödyllisen tapahtumakalenterin, jota seuraamalla pysyt ajan tasalla mielenkiintoisista alan tapahtumista. Suomen Metsästäjäliitto on ehtinyt täyttää jo 100 vuotta, joten sillä on pitkät perinteet eräkulttuurin vaalimisessa!

Liitto tarjoaa jäsenilleen maksuttoman jäsenrekisterin ja monenlaisia jäsenpalveluita. Liittoon kuuluu jäseniä yli 2 500 suomalaisesta metsästysseurasta ja sillä on yli 150 000 jäsentä.

Liitto on erikoistunut ajamaan suomalaisten metsästäjien sekä kotimaisen metsästyksen etua. Samalla se pyrkii edistämään metsästysseuratoimintaa.

Yhdistalaina.com

Jos metsästäjä rypee veloissa, on yhdistalaina.com hänelle tarpeellinen sivusto. Tämä sivusto auttaa häntä yhdistämään useat lainansa yhdeksi yhdistelylainaksi ja siten säästämään kuluissa.

Yhdistelylainan hakeminen on yhdistalaina.com:ssa helppoa ja nopeaa eikä metsästäjän tarvitse sivuston ansiosta hoitaa itse aikaa vievää yhdistelylainan kilpailutusprosessia, vaan yhdistalaina.com hoitaa homman hänen puolestaan.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa, sillä yhdistelylainan turvin metsästäjä voi säästää niin rahaa kuin aikaakin! Yhdistelylaina myös helpottaa metsästäjän taloudenhoitoa ja oman lainanmaksutilanteen seuraamista.

Yhtä yhdistelylainaa on nimittäin huomattavasti helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa hallinnoida kuin useita erillisiä lainoja.

Vertaahinta.com/lennot

Jos metsästäjä haaveilee ulkomaille suuntautuvista metsästysretkistä, kannattaa hänen ottaa haltuun vertaahinta.com/lennot-sivusto!

Näppärä ja nopea vertaahinta.com/lennot auttaa häntä löytämään erityisen edulliset lennot hyville metsästysapajille, kuten esimerkiksi Puolaan.

Tällaiset reissut ovat vertaansa vailla, joten kannattaa hyödyntää vertaahinta.com/lennot-sivuston löytämät hyvät hinnat!

Edulliset lennot auttavat säästämään metsästyslomabudjettia johonkin muuhun, kuten vaikkapa astetta hienompaan majoitukseen. Parhaimmillaan sentti venyy jopa koko perheen yhteiseen reissuun!