Asekaupat

Suosittuja asekauppoja

Suomesta löytyy monia suosittuja asekauppoja – niin kivijalkaliikkeitä kuin verkkokauppojakin. Monilla aseita myyvillä liikkeillä on itse asiassa molemmat; sekä kivijalkaliike että verkkokauppa.

Esittelemme tässä artikkelissa niistä muutaman. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Helsingissä sijaitseva ja myös verkkokaupan omistava Helsingin Asenurkka Oy.

Suomessa jopa hiirten metsästämiseen suhtaudutaan ammattimaisesti, joten ei olekaan ihme, että metsästäjät ja muut aseharrastajat haluavat panostaa aseisiinsa ja muihin varusteisiinsa!

Helsingin Asenurkka Oy

Helsingin Asenurkka Oy:n kivijalkamyymälä löytyy Helsingistä osoitteesta Abrahaminkatu 13. Liikkeen tuotteita voi ostaa myös verkkokaupan kautta. Ellet asu Helsingissä mutta haluaisit tästä huolimatta asioida Helsingin Asenurkka Oy:n kanssa, ei hätää, sillä kauppa myy aseita myös muualle Suomeen tarjoten nopeita toimituksia Matkahuollolla.

Otathan kuitenkin huomioon, että voidaksesi tilata aseita Helsingin Asenurkka Oy:ltä, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Huomioithan myös, ettei sytytysnalleja tai patruunoita lähetetä tällä hetkellä etämyyntinä.

Luvanvaraisia aseita tai muita tuotteita ei voi myöskään toimittaa Matkahuollolla. Helsingin Asenurkka Oy myös ostaa hyvässä kunnossa olevia aseita, joita voi tarjota liikkeelle kuvan kera.

Metsästysliike Ruoto Mega Store

Metsästysliike Ruoto Mega Storella on kivijalkaliikkeet Tuusulassa ja Tampereella. Tuusulan liike sijaitsee osoitteessa Pakkasraitti 2 ja Tampereen liike osoitteessa Sellukatu 8. Metsästysliike Ruoto Mega Storella on myös kattava verkkokauppa, jossa myydään metsästys-, perhokalastus-, viehekalastus- ja veneilytarvikkeita.

Metsästysliike Ruoto Mega Store -verkkokaupasta löytyy myös hyvä Outlet-osasto, jonka valikoimaan kannattaa tutustua, jos haluat laadukkaita tuotteita pikkurahalla.

Metsästysliike Ruoto Mega Store -verkkokaupan Metsästysosastolta löytyy esimerkiksi metsästysaseita, patruunoita, tähtäimiä, erilaisia asetarvikkeita, metsästysvaatteita, ilma-aseita, puukkoja ja veitsiä sekä elektronisia laitteita metsästyskoiran käyttöön ja riistan valvontaan.

Laadukkaat koiratutkat auttavat seuraamaan, missä saalista jahtaava metsästyskoira milloinkin menee ja riistakamera tarjoaa mielenkiintoista tietoa riistan käyttäytymisestä tietyssä kohteessa.

Aseliike Remes

Aseliike Remes kehuu olevansa suomalaisen metsästyksen edelläkävijä – eikä syyttä. Verkkokauppa tarjoaa nimittäin laajan valikoiman metsästys-, urheiluammunta- ja ulkoilutarvikkeita sekä lintuharrastusvälineitä hyvään hintaan.

Jos metsästys tai vaikkapa urheiluammunta on lähellä sydäntäsi, tutustu Aseliike Remeksen laajaan valikoimaan ja tee hyviä löytöjä! Metsästäjälle Aseliike Remes tarjoaa aseita, patruunoita, luoteja, optiikkaa, erävarusteita, metsästysvaatteita ja asepaketteja.

Aseista tarjolla on niin haulikoita, kivääreitä, haulikkorihloja, pienoiskivääreitä kuin luodikoitakin. Pian tarjolla on myös erilaisia laadukkaita metsästykseen soveltuvia asetarvikkeita.